Wirtualna firma w Euro Truck Simulator 2 Multiplayer
Nick na Steam: Kusztel
Nick na TS3: Kusztel
Imię: Mateusz
Wiek (min.16 lat): 18 lat
Staż na scenie ETS2: Bardzo lubie gry typu Euro Truck Simulator . Jak dla mnie Euro truck simulator 2 jest bardzo fajnie dopracowaną grą odwzorowującą jazdę ciężarówkami . Osobiście W ETS2 grałem dużo na wersji pirackiej . Gdy dowiedzialem sie o multiplayerze , to zakupiłem gre i jestem zadowolony
Poziom w ETS2: 3
Ciężarówka której używasz: MAN TGX XXL
Twoje zainteresowania: interesuje sie głównie elektroniką i robotyką
Kultura osobista (oceń sam siebie): Myśle że jestem człowiekiem ułożonym . Nie robie zbędnego zamieszania . Trudno oceniać samego siebie .
Napisz coś o sobie (minimum 4 rozbudowane zdania): No jak już wczesniej wspominałem interesuje sie elektroniką . Dlatego chodze do technikum elektronicznego . Lubie grać w gry komputerowe , jak wielu z nas Spędzam troche czasu przy komputerze ale oczywiście ze znajomymi również .
Na jaki okres czasu zamierzasz pozostać w naszej firmie?: Wszystko zależy od tego jak bardzo mi sie spodoba. Myśle jednak że jeżeli mi sie spodoba to bedzie to okres około roku , może więcej .
Ile czasu możesz poświęcić grze w ETS2?: W świeta oraz ferie to spokojnie 2-6 godzin . W roku szkolnym 1-3 godzinki
Link do Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198043501930