Wirtualna firma w Euro Truck Simulator 2 Multiplayer
User
F3ear, pytanie przede wszystkim do Ciebie, ale i również do innych kierowców
Czy jesteście ZA, aby zwiększyć liczbę dopuszczalnych uszkodzeń ładunku w tachografie z 5% na 10%?
Proszę o odpowiedzi poniżej:
ZA lub PRZECIW
Jestem przeciw,
sądzę że 5% to i tak dużo, szczególnie patrząc na to że mamy serwery "no colision".
Uszkodzenia które następują na tak skonfigurowanym serwerze jak teraz, są spowodowane bezsprzecznie z tym iż większość kierowców jeździ jak SZALEŃCY!.
Sądzę, że trzeba trochę zdjąć nogę z gazu i będzie dobrze.
P.S.
Jeśli teraz mamy "no colision" i chcecie podnieść procent, to co będzie jak zdejmą "no colision"??
Wprowadzimy limit do 80%?
Sądzę że tak jak jest, jest dobrze.
Kierowca
10% to za duzo moim skromnym zdaniem. ale do 6 czy 7 % jesli juz trzeba to podniesc mozna, chociaz w/g mnie te 5% jest dobre.
Jak dla mnie 5% na no collision jest ok, ale jeżeli kolizje powrócą to trzeba będzie na to spojrzeć ponownie jeżeli ludzie się nie uspokują ze swoją jazdą głownie mi chodzi o innych graczy.
ja jestem za posłuchajcie dlaczego . Robicie trasę ok 2000 km zadzwonił telefon jak ja miałem odbieram i buch w bandę 6% uszkodzeń , parkuję i nie wiem czemu gość we mnie wali i robi mi uszkodzenia nie z mojej winy jak najbardziej jestem za TAK 10 % jest ok to w sumie była moja propozycja i myślę że jest ona dokładnie przemyślana
na ten moment jest "no colision" i nie ma takiej potrzeby. Wszystkie uszkodzenia mogą tylko wynikać z twojej winy. Jest coś takiego jak cofnięcie SAVE. Jeśli się okaże, że cofnięcie nic nie dało... bo czasem tak się zdarza no to już niestety to nie nasza wina.
Podejmuję decyzję, że nie będzie zwiększonego limitu gdyż 5% to dużo, a wystarczy tylko uważnie jeździć i nie robić numerów na drodze.